Efectuăm teste rapide și teste serologice pentru depistarea prezenței virusului SARS-CoV-2, care provoacă boala COVID 19. Contactează-ne!

Adresa

Mun. Dorohoi, str. Poștei, nr. 7

Telefon

0231 614 101
0746 101 103

Email

contact@medicalcenterdorohoi.ro

Program de lucru

Luni: 07:00 – 14:00
Marți: 07:00 – 14:00
Miercuri: 07:00 – 14:00
Joi: 07:00 – 14:00
Vineri: 07:00 – 14:00
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre serviciile noastre puteți utiliza formularul de mai jos. Vom încerca să răspundem solicitării dvs în cel mai scurt timp posibil.

Formular de contact

Acord prelucrare date cu caracter personal

Întrebări frecvente

Ce cantitate de sânge îmi veți recolta? Voi fi obosit(ă) după recoltare?
Echipamentele moderne de laborator ne permit să efectuăm multe teste dintr-o cantitate mică de sânge. Datorită faptului că sângele recoltat este în cantitate mică, nu ar trebui să prezentaţi nici un efect secundar după recoltare.
În ce moment al zilei este recomandat să mă prezint pentru recoltarea probelor?
Perioada cea mai aglomerată este dimineaţă( înainte de ora 9 a.m.), când majoritatea pacienţilor vin pentru a li se recolta probele biologice. În situaţia în care analizele recomandate de către medicul dvs. nu necesită recoltarea la o anumită oră şi nu necesită să fiţi nemâncaţi în momentul recoltării, vă sugerăm să veniţi mai târziu în cursul dimineţii sau după-amiază, când laboratorul nu este atât de aglomerat şi timpul dvs. de aşteptare este redus.
Cum sunt folosite datele mele de identificare în laboratorul dvs?
Registratorii noştrii medicali introduc informaţiile despre dvs. şi medicul trimiţător în sistemul nostru computerizat. Computerul va elibera un decont ce va conţine un ID unic pentru fiecare pacient. Acest ID unic însoţeşte probele dvs. biologice pe perioada cât acestea parcurg circuitul de testare şi examinare în laborator până la eliminarea lor. Personalul laboratorului poate identifica oricând o probă ce se găseşte în laborator tocmai datorită acestui ID unic.

Dacă încă nu ați citit Politica de confidențialitate, vă invităm să vă rezervați câteva minute să vă informați cu privire la modul în care sunt procesate datele cu caracter personal.

Ce mi se va cere să fac atunci când mă prezint pentru recoltarea probelor?
Testele de laborator necesită, în general, sânge sau urina. Cel mai probabil vă vom recolta o cantitate redusă de sânge sau vă vom solicita o probă de urină. În anumite cazuri este posibil să vă solicităm să nu mâncaţi sau să nu beţi nimic cu câteva ore înainte de recoltare.

Accesați secțiunea Ghid recoltare analize, unde am prezentat regulile de bază pentru recoltarea corectă a probelor.

Cum pot obține un discount dacă am mai multe analize de făcut?
Vă rugăm să folosiți calculatorul de preț pentru analizele dorite, completați formularul cu datele dvs și noi vă vom contacta pentru o ofertă personalizată de preț.
Există riscul infectării cu HIV sau hepatită în urma recoltării probelor în laboratorul dvs?
În niciun caz. Acul folosit pentru recoltare este steril. Fiecare ac este împachetat individual şi folosit doar o singură dată. Imediat după folosire, acul este introdus într-un recipient special pentru infecte, urmând a fi preluat de firme specializate în neutralizarea deşeurilor medicale.

Când vi se recoltează sânge, nici o substanţă nu intră în organismul dvs. Probă este recoltată într-o eprubetă cu vacuum care, fiind vidată, va trage cantitatea de sânge necesară, într-un timp foarte scurt. Este o procedură sigură, care nu prezintă nici un risc. Siguranţa dvs. este foarte importantă pentru noi. Urmăm proceduri stricte şi ne luăm toate măsurile de precauţie pentru a vă proteja.

De ce îmi sunt solicitate datele personale și infomațiile/ istoricul medical?
Trebuie să ne asigurăm şi să identificăm fiecare pacient după nume, vârstă, cod numeric personal şi medicul trimiţător. Aceste informaţii vă vor fi solicitate de fiecare dată când vă veţi prezenta la laborator. Trebuie să ştim vârsta dvs., deoarece rezultatele testelor pot fi diferite în funcţie de vârstă şi sexul pacienţilor. În cazul în care medicul vă recomanda analize speciale, este posibil să vă cerem informaţii suplimentare, cum ar fi:

  • Când aţi mâncat ultima oară?
  • Ce medicaţie luaţi?
  • Fumați?
  • Care este data ultimei menstruaţii?

Toate acestea ne sunt necesare pentru a vă oferi rezultate concludente.

În ceea ce privește informațiile dvs personale și prelucrarea acestora, vă rugăm să citiți Politica de confidențialitate!

Rezultatele analizelor mele sunt confidențiale?
Da. Toate informaţiile medicale despre dvs. sunt confidenţiale. Ele vor fi eliberate doar personal, în baza decontului primit de la laborator la momentul recoltării. De asemenea, rezultatele pot fi primite în format electronic, pe email sau vizualizate direct pe site-ul nostru în baza unui cod primit tot de la laborator. Laboratorul nu comunică rezultate prin telefon.
Dacă nu am mai efectuat analize anterior este necesar să vă comunic acest lucru?
Da. Vom face totul în aşa fel încât să vă simţiţi confortabil şi vă vom spune dinainte la ce să vă aşteptaţi. În momentul de faţă procedurile de recoltare a sângelui sunt rapide şi nedureroase.

Locație Laborator Medical Center

Laborator analize Medical Center

str. Poștei, nr. 7, Dorohoi